VNG porta al Mediterrani: Vida, platges i molt més

Vilanova i la Geltrú serà aquest cap de setmana punt de pelegrinatge de molts amants de la música independent. Se celebra el Vida Festival, un esdeveniment de projecció internacional promogut per l’empresa vilanovina Sitback Produccions, que situa la nostra ciutat en el mapa dels festivals d’estiu de la Mediterrània.VNG porta al Mediterrani

Pel ressò que genera a Vilanova i la Geltrú i per l’arribada de visitants que comporta, podem afirmar que el Vida Festival és un dels grans esdeveniments que acull la ciutat durant l’any. Per això, l’Ajuntament de la ciutat hi dóna un suport explícit, amb el convenciment que les col·laboracions público-privades reverteixen el benefici particular en benefici col·lectiu. A més a més, està molt en sintonia amb l’aposta del municipi per reivindicar la nostra mediterranietat, un dels principals atractius que tenim com a ciutat amb vocació turística i amb vocació d’acollir nous projectes empresarials i de foment de la recerca i la innovació.

L’estiu és l’època ideal per explotar i exportar els nostres trets mediterranis, entre els quals el mar i la platja ocupen un espai principal. Els vilanovins i les vilanovines gaudim d’un entorn geogràfic privilegiat. Al voltant del mar omplim el calendari d’activitats i propostes per gaudir de la música, l’esport, l’espectacle, la gastronomia, la nàutica, i també del sol, la brisa, la calma… ho podeu comprovar en aquest programa, que conté un ampli recull de les activitats d’estiu a la ciutat.

Des de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja hem parlat anteriorment de la voluntat de ser “la porta al Mediterrani” i continuarem treballant per ser-ho. Volem ser l’obertura al mar de les comarques més properes, però també de la Catalunya central i occidental. Volem ser un municipi de referència a la costa catalana i en això segur, hi contribueix el manteniment de la qualitat ambiental i de serveis a les platges, com acrediten els guardons que hem renovat un any més, així com el segell de Destinació Turística Familiar que rebrem formalment a finals d’aquest juliol.

Òbviament això no és una tasca només d’estiu, sinó de tot l’any i continuada. Ser la porta del Mediterrani va més enllà de la promoció de la ciutat com a objectiu turístic, també es tracta d’aprofitar tot el nostre potencial de patrimoni, de recerca científica, de formació, de comerç, etc. Però és en aquesta època quan tenim l’oportunitat de mostrar el millor de nosaltres a l’aparador, és moment d’atreure les mirades, d’agradar i de teixir futures relacions amb els nostres visitants.

Donem la benvinguda aquest cap de setmana al Vida i a totes les festes, festivals i propostes lúdiques i culturals que ompliran la ciutat aquest estiu de visitants disposats a imbuir-se de l’esperit mediterrani.

Share