Una campanya en positiu de carrer

L’alcaldable per Convergència i Unió, Neus Lloveras, a dos dies per finalitzar la campanya electoral ja s’ha reunit amb un miler de vilanovins i vilanovines per explicar el seu projecte per governar Vilanova i la Geltrú en el mandat 2011-2015.

Lloveras, acompanyada de la candidatura, ha mantingut trobades sectorials amb agents econòmics, entitats socials, empreses i diferents persones a títol individual per exposar el programa de la formació basat en aprofitar els recursos propis de ciutat per a generar més oportunitats i més benestar per al màxim de persones.

Des que ha començat la campanya per a les Eleccions Municipals, CiU ha centrat les seves accions en fer arribar a tots els racons de Vilanova i la Geltrú el seu programa electoral. La federació ha estat present cada dia a un barri de la ciutat per interactuar amb els veïns i veïnes, no només durant els dies de campanya, sinó que la presència ha estat periòdica des de fa més d’un any. Tots i cada un dels membres de la llista que encapçala Neus Lloveras han estat els responsables d’estar al carrer durant tots aquests dies i, fins i tot, ells han estat els responsables de visitar milers de domicilis en el característic porta a porta electoral.

Per als propers dos dies, l’equip de Convergència i Unió té previst trobar-se amb joves empresaris, persones grans, empresaris de grans indústries de la ciutat i un col·lectiu de joves. Per demà dijous, l’eurodiputat Ramon Tremosa estarà a Vilanova i la Geltrú per acompanyar l’alcaldable en un dinar-reunió amb el sector industrial. De cara a divendres, últim dia de la campanya, Lloveras es posarà a disposició dels internautes per ser entrevistada, a partir de les 18.00 hores, per tothom que vulgui formular-li una pregunta. Una hora més tard, a les 19.00 hores, començarà a la Plaça de les Neus la festa final de campanya amb música en directe i un tast gastronòmic.

Share