Un programa seriós per governar i una campanya de carrer per impulsar el canvi a Vilanova i la Geltrú

És hora de canviar. Neus Lloveras alcaldessa és l’eslògan que la l’alcaldable de CiU ha escollit per concórrer als comicis municipals. Un eslògan que segons Lloveras “recull la línia que des de CiU hem estat impulsant a la ciutat” des que va agafar el relleu d’Esteve Orriols al capdavant de la formació nacionalista.

Una línia estratègica que va ser iniciada amb el “Canvi de Rumb” amb el que trimestralment CiU ha arribat a totes les llars de la ciutat exposant la necessitat d’un canvi de lideratge. “Per totes les raons que hem explicat a la ciutadania a peu de carrer, a través de les TIC i a través del nostre butlletí que fan necessari un canvi a Vilanova i la Geltrú, ara ens cal encarar la recta final amb la tranquil·litat de la feina ben feta que portem a la motxilla”. El programa de govern, les imatges de campanya, la candidatura, els actes i les propostes es podran descarregar i seguir directament a través del portal web www.neuslloverasalcaldessa.cat.

Més de cinquanta actes territorials i sectorials són els que ha preparat l’equip de campanya liderat pel número dos de la candidatura Gerard Figueras. El director de campanya de CiU va exposar que “hem preparat una campanya austera, de contacte directe amb el ciutadà a peu de carrer i a través de les noves tecnologies que ens permetrà arribar tots els racons de la ciutat de manera directa”. Figueras va exposar els materials que s’han editat per trepitjar carrer i fer campanya als diferents barris i sectors de la ciutat que estan enfocats amb els 13 eixos en els que s’organitza el programa de govern de CiU 2011 – 2015. “Volem posar fàcil als ciutadans què farem quan governem i quin regidor ho impulsarà”. Per això des de CiU han enfocat tots els materials en els 13 eixos d’un programa vinculats al candidat a regidor de cadascun dels àmbits d’actuació amb l’accent de la promoció de la ciutat, la creació de llocs de treball i la cohesió social com a eixos principals del projecte de CiU.

Dilluns 9 de maig a dos quarts de vuit del vespre el President Artur Mas serà al Teatre Principal per donar el seu recolzament a l’alcaldable Neus Lloveras en una mostra de importància que té la ciutat de Vilanova i la Geltrú en la vertebració del territori. Serà un acte obert a la ciutadania que serà l’acte central d’una campanya que començarà el proper dijous a partir de les 22h del vespre a la plaça dels cotxes, comptarà amb actes a diverses places de la ciutat i finalitzarà la tarda del divendres 20 de maig a la Plaça de les Neus.

Si volem, podem. L’alcaldable de CiU es va mostrar tranquil·la per la feina feta amb la que la federació arriba a les eleccions i per l’equip cohesionat, honest i il·lusionat que encapçalat. “Faig una crida a la ciutadania a sumar esforços per fer possible el canvi de rumb que Vilanova i la Geltrú necessita i es mereix”, va sentenciar Lloveras que es va declarar una servidor de totes i tots els vilanovins.

Share