Responsabilitat i rigor per aconseguir el nou hospital de Vilanova i la Geltrú

El grup municipal de Convergència i Unió de Vilanova i la Geltrú ha contactat amb responsables del departament de sanitat de la Generalitat de Catalunya, per les informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació, en les quals es diu que la retallada sanitària amenaça les inversions a hospitals, entre els que hi ha el de la nostra ciutat.

Des de CiU de Vilanova i la Geltrú creiem en la necessitat que hi hagi el nou hospital a la ciutat, prova d’això és la visita que va fer la cap de llista, Neus Lloveras, fa tres setmanes al departament de Sanitat de la Generalitat i just quan feia pocs dies que havia entrat el nou Govern. Per això, defensarem aquest projecte que a hores d’ara només és la resolució d’un concurs d’idees. Una vegada finalitzi el concurs, es realitzarà el projecte que ha de definir, entre altres coses, el cost de l’obra.

La Generalitat de Catalunya vol ser un govern rigurós i, per tant, no anunciarà inversions ni dates d’inversió que no pugui garantir ara per ara. Sí que podem afirmar que està treballant per garantir-les. En cap cas se’ns ha comunicat que el Govern discuteixi ni l’oportunitat ni la necessitat d’aquesta inversió, sinó que treballa perquè es pugui dur a terme.

Des de CiU volem demanar responsabilitat i rigor entre totes les forces polítiques de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú perquè totes juntes sumem esforços per aconseguir el nou hospital. La nostra formació no vol jugar amb una cosa tan sensible per la nostra ciutadania com és la seva salut. Treballarem colze a colze amb el Govern de la ciutat i el de la Generalitat perquè la infraestructura sigui una realitat.

Per això, presentarem una moció en el proper plenari municipal de l’Ajuntament, per tal que tots els partits acordem treballar conjuntament amb el Govern de la Generalitat per fer realitat la reordenació sanitària necessària a la comarca del Garraf.

Share