Predisposició, compromís i il·lusió per aconseguir el canvi

El passat dissabte se celebrava l’assemblea oberta de militants i simpatitzants de Convergència i Unió de Vilanova i la Geltrú amb la participació de 150 persones. En l’acte es va presentar les línies de treball fetes per la direcció del partit en els últims mesos i es van explicar quines seran les que se seguiran a partir d’ara.

La cap de llista de CiU, Neus Lloveras, i el responsable de campanya, Gerard Figueras, han valorat positivament la bona predisposició de la militància en col·laborar i participar dels preparatius per a la campanya electoral, i també van subratllar l’interés i el compromís dels simpatitzants per formar part de l’equip que treballarà pel canvi al govern vilanoví.

Figueras ha subratllat les ganes de treballar amb il·lusió que transmeten les bases de CiU a l’hora d’aconseguir el canvi a Vilanova i la Geltrú. Un esperit que, segons Figueras, xoca frontalment amb la pressió que l’actual alcalde de la ciutat està exercint a entitats i societat civil vilanovina per tal que manifestin un suport dubtós a la seva candidatura.

En aquest sentit, el regidor de CiU ha criticat durament la utilització per part del govern municipal i del PSC de la imatge corporativa de l’Ajuntament i de l’alcalde per la seva campanya de promoció personal defugint completament de qualsevol associació amb el seu partit.

Share