Porta al Mediterrani… i Taula de Comerç i Turisme


Us convido a veure el vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú com a porta al Mediterrani. És un recull d’imatges que mostra els nostres principals valors i atractius, els nostres trets diferencials, que exhibim per engrescar els potencials visitants de venir a fer una estada –més curta o més llarga- a la nostra ciutat. Tot just s’ha iniciat una campanya de difusió, que esperem que repercuteixi amb l’arribada de moltes persones d’altres indrets aquest estiu.

Una de les claus en l’aposta de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per la promoció econòmica de la ciutat ha estat la creació de la Taula de Comerç i Turisme. Va néixer com un espai de trobada permanent entre els agents del sector comercial i turístic amb l’administració, per fer més fluïdes les relacions, posar en comú les necessitats de cadascú i també els seus actius.

El treball col·laboratiu i unidireccional de les empreses i entitats de la Taula, juntament amb l’Ajuntament, ha estat total. Com a administració propera, hem assumit el paper de ser un còmplice actiu i un intermediari eficaç en les iniciatives particulars. Hem volgut ser al costat de les empreses i entitats, intentant entendre les seves necessitats i facilitant al màxim les gestions per tirar endavant els seus projectes.

Exemples d’aquesta col·laboració han estat el treball coordinat i dedicat a la promoció de les empreses en la Fira de Novembre, les iniciatives de dinamització de Viu Comerç, la fira Temps de Vi, la difusió de la marca Estació Nàutica, la presència en certàmens de turisme… Accions que s’han aixoplugat en el paraigua de la Taula de Comerç i Turisme i que han tingut efectes positius, de generació de dinamisme, per a tota la ciutat.

Fa uns dies es va celebrar a Vilanova i la Geltrú la primera Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú, un acte que va voler reunir tot el sector en pes i presentar-los la campanya publicitària de captació de visitants que s’està realitzant aquest estiu. En l’acte es va dedicar un reconeixement a les 12 empreses i entitats presents a la Taula de Comerç i Turisme, al seu esforç i el seu positivisme per treballar conjuntament.

El meu reconeixement particular també a les persones que en formen part, representant entitats, empreses i el propi Ajuntament. I des d’aquí la meva invitació a totes les empreses relacionades amb l’activitat turística a formar-ne part, a integrar-s’hi, per fomentar un treball conjunt que reuneixi més voluntats. Hem de fer la pinya més forta per poder emprendre projectes més grans.

Share