Neus Lloveras i el seu equip aposten per un desenvolupament de ciutat eficient i sostenible

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, i Joan Giribet, Regidor d’Urbanisme, Obres i Habitatge, han presentat aquest matí les seves propostes sobre Obres Públiques al parc de Ribes Roges. Unes propostes que aposten per un “desenvolupament de ciutat eficient i sostenible abordant tres punts claus: la transformació del passeig Marítim, la connexió al passeig amb el carrer Zamenhof i el pla de manteniment de ciutat”, tal com ha explicat l’alcaldessa.

5maig_4

Joan Giribet ha explicat que, referent a la proposta de transformació del passeig Marítim ja s’ha fet molta feina durant aquest quatre anys en què “s’ha apostat per una ciutat oberta al mar”, amb remodelacions com el pas sota la via del carrer Llibertat, la reforma del Parc de Ribes Roges i la zona del Far, entre d’altres. L’alcaldessa ha afegit que es tracta “d’una intervenció global a la façana marítima” que repercutirà en orientar el turisme de la ciutat a un de familiar i esportiu.

En el Pla de Mobilitat de la ciutat és on s’emmarca la proposta d’obrir un vial d’accés al passeig Marítim a través del carrer Zamenhof. En els estudis de mobilitat de la ciutat queda reflectida la necessitat d’obrir un nou accés al passeig per tal de treballar per una circulació en anell en entrades i sortides a la ciutat, segons ha explicat Giribet. Neus Lloveras ha afegit que “en cap cas, aquest nou accés al passeig suposaria la urbanització de l’Ortoll”.

Per últim, l’aposta de l’equip de Neus Lloveras és implantar un Pla de Manteniment Quadriennal de la ciutat. Ha explicat que ja s’ha fet un recull de les accions de manteniment que li calen a Vilanova i la Geltrú i volen fer les actuacions en la propera legislatura, tal com recullen en el seu programa electoral. Unes obres de manteniment que ja van començar a fer a finals d’aquesta legislatura, quan han disposat de recursos suficients per garantir l’inici, desenvolupament i finalització de les microactuacions. Joan Giribet ha afegit que en aquest Pla de Manteniment “s’aposta per l’ús de les energies renovables, alhora que per actuacions que redueixin l’impacte mediambiental”.

 

Share