Lloveras vol governar en minoria però amb la mà estesa a tots els partits

L’alcaldessa electa demana que es respecti la força més votada perquè pugui governar. També manifesta que governar en minoria és democràticament positiu i no es partidària de fer invents amb els pactes.

L’alcaldessa electa, Neus Lloveras, ha comparegut aquest dilluns davant els mitjans de comunicació per a valorar els resultats electorals dels passat diumenge. Lloveras ha agraït el suport que la majoria de vilanovins i vilanovines han donat al projecte de Convergència i Unió i ha manifestat que Vilanova i la Geltrú ha demanat un canvi cap a millor i amb sentit comú.

En la compareixença, la cap de llista de la federació ha demanat que totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament respectin a la que ha rebut més vots i es sumin al seu projecte, ja que no es contraposa amb els objectius de la resta de partits que són treballar per tornar la identitat i reforçar l’economia de Vilanova i la Geltrú.

Lloveras ha insistit que des de CiU la voluntat és governar en minoria però amb la mà estesa a tots els partits que vulguin treure la ciutat de la situació actual. En aquest sentit, l’alcaldessa electa ja s’ha posat en contacte amb totes les formacions polítiques per a reunir-se durant els propers dies i aconseguir que s’uneixin al programa que ha defensat la formació durant la campanya electoral.

Les prioritats de Convergència i Unió quan entri a governar seran la promoció econòmica, la gestió municipal i la identitat, tres punts que han estat defensats i que han pres força en el programa electoral. Neus Lloveras ha afegit que aquestes prioritats són compartides per la majoria dels partits polítics, per això, cal buscar les complicitats entre el màxim de forces per tirar endavant Vilanova i la Geltrú.

Segons l’alcaldessa electa, governar en minoria és democràticament positiu perquè caldrà pactar i treballar conjuntament amb tots els partits polítics, però no és bo fer invents amb els pactes per acabar governant.

Share