Lloveras planteja als empresaris una aliança per acabar amb l’atur

L’alcaldable Neus Lloveras planteja als empresaris de Vilanova i la Geltrú una aliança per acabar amb els 6500 aturats. L’eurodiputat per Convergència i Unió i economista, Ramon Tremosa, situa la capacitat emprenedora com el motor econòmic per tornar a generar creixement a les principals ciutats europees.

En el marc d’un dinar amb una quarantena d’empresaris de Vilanova i la Geltrú, l’alcaldable Neus Lloveras ha exposat els principals eixos de creació d’activitat econòmica. Lloveras ha ofert un ajuntament facilitador de l’economia a l’hora que ha demanat als empresaris que s’impliquin en la creació de nous llocs de treball.

En aquest sentit, la candidata s’ha compromès a practicar el diàleg permanent amb el teixit productiu de la ciutat per situar conjuntament un horitzó cap el qual avançar plegats. “La meva prioritat serà acabar amb els 6500 aturats que tenim. I per fer-ho necessitem de la vostra implicació i corresponsabilitat.”

Lloveras ha dibuixat un projecte econòmic per Vilanova i la Geltrú connectat amb la resta de la comarca, amb la resta del país i també a nivell mediterrani i europeu. “El nostre és un projecte d’una ciutat ben connectada a nivell internacional i referent a la mediterrània. El fet que en Ramon Tremosa avui m’acompanyi evidencia les capacitats del projecte de CiU de crear ponts més enllà de la ciutat.”

L’eurodiputat Ramon Tremosa ha destacat la importància de superar el debat entre projectes de dretes i esquerres i ha demanat als empresaris que apostin per aquelles opcions polítiques que, com CiU, són capaces de generar confiança i de reconèixer el paper de l’empresa com a principal dinamitzador econòmic de la societat.

Tremosa s’ha compromès a assumir el paper de pont entre aquells projectes econòmics que s’impulsin des de Vilanova i la Geltrú i que requereixin d’una amplitud de mires i d’una connexió amb altres països del continent europeu per situar la capital del Garraf com un referent en l’escena internacional.

Finalment, el candidat a regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras, ha exposat els principals eixos de la política econòmica d’un futur govern de CiU assenyalant els sectors de la indústria, el turisme i el comerç com els principals motors de generació d’ocupació a Vilanova i la Geltrú.

Figueras ha agraït la predisposició de l’empresariat vilanoví a sumar esforços en un camí que va començar amb la recerca de complicitats amb el president del Foment de Treball, Joaquim Gay de Montellà, i el president de FIATC, Joan Castells.

Share