Lloveras aposta per un equip preparat, honest i amb servei a la ciutadania

L’alcaldable, Neus Lloveras, presenta una llista de persones preparades per aconseguir una Vilanova i la Geltrú millor amb el màxim d’oportunitats per a tothom.

El grup municipal de Convergència i Unió presenta una candidatura formada per vilanovins i vilanovines professionals i compromesos en treballar per aconseguir una ciutat amb més oportunitats.

L’alcaldable per Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha comptat amb persones preparades per a saber portar la gestió de cada un dels departaments de l’Ajuntament que se’ls hi encomanarà en cas de guanyar les eleccions del 22 de maig. La llista està composada per quatre independents que aporten experiència i professionalitat en la gestió de àrees que ocuparien en les seves regidories. Aquestes incorporacions són l’arquitecte Joan Giribet, la gestora cultural Marijó Riba, l’economista Miguel Angel Gallego i el publicista i comunicador Orlando Palacios.

El diputat i president de la JNC, Gerard Figueras, acompanya a Lloveras com a número dos, seguit per la sotsdirectora de la UPC, Ariadna Llorens; l’advocada Glòria Garcia, el professor Jaume Munné, i l’advocat Francesc Sánchez. El 13è lloc l’ocupa l’enginyer tècnic Jordi Ortiz, representant de la formació Reagrupament després que fa unes setmanes els dos grups pactessin concòrrer conjuntament a les eleccions municipals. El diputat al Congrés espanyol, Carles Campuzano, és qui tanca la llista dels 25 candidats a regidors.

Per Lloveras ha estat clau que les persones que ocupen cada un dels àmbits de les regidories fossin honestos, preparats i amb esperit de servei cap a Vilanova i la Geltrú i la seva ciutadania. Tots els membres de la llista de CiU estimen la ciutat, estan disposats a treballar dur i crear moltes oportunitats per tots els que hi viuen i treballen.

La candidatura de Convergència i Unió, encapçalada per Neus Lloveras, també aporta experiència, implicació, confiança i pluralitat. Un equip de persones que es posen a disposició dels vilanovins i les vilanovines per dedicar els propers quatre anys de les seves vides a treballar pel canvi. El canvi que necessita Vilanova i la Geltrú, que ja s’ha iniciat i que només ells representen.

La llista ha estat presentada aquest dissabte al vespre a la sala d’actes de la UPC i ha comptat amb la presència de la Molt Honorable Presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, juntament amb diputats, regidors i alcacaldables de la comarca del Garraf.

Trobareu més imatges de l’acte al Flickr i Youtube

Share