Fem entre tots el Pla d’Actuació Municipal

Els vilanovins i les vilanovines tenim l’oportunitat de participar en la definició de les polítiques que ha de desenvolupar l’Ajuntament de la ciutat en els propers anys. Ara que som a l’inici del mandat, és el moment de marcar els objectius i el full de ruta de l’acció del govern municipal. Per això us animem, us animo, a dir-hi la vostra.

Les opinions i propostes sobre el PAM es poden fer onlineL’equip de govern hem presentat fa uns dies una primera proposta de Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 (PAM), amb la idea que sigui un document viu, que creixi, evolucioni i millori amb les propostes i les opinions de tothom. Aquesta proposta es pot consultar al web municipal i per tal de facilitar les oportunitats de participar-hi, es poden fer aportacions i comentaris en el mateix espai online, o bé es pot assistir a qualsevol de les tres sessions que se celebraran entre el 19 i el 21 de gener a tres centres cívics de la ciutat (http://www.vilanova.cat/html/ajuntament/pam.html).

En aquesta època d’important transformació social i política, l’exercici de governar des de les institucions incorpora un major protagonisme dels ciutadans i les ciutadanes en el debat i la presa de decisions. Personalment, m’apassiona aquesta manera d’entendre la responsabilitat política com la capacitat de gestionar projectes col·lectius, confegits amb les idees, les aportacions i les il·lusions de les persones que n’han de ser beneficiàries.

És en aquest sentit que des del govern municipal entenem que Vilanova i la Geltrú és un projecte col·lectiu. Tenim la determinació d’avançar cap a un govern obert, un govern basat en la col·laboració de tothom, que fomenti el diàleg constant entre administració i ciutadania. Tenim el repte de fer una administració més propera, més transparent, una administració millor, que repercutirà en la construcció d’una ciutat i un país millors.

 

Share