Estimem Vilanova i la Geltrú

És l’hora de la veritat. Al llarg dels darrers anys la gent de Convergència i Unió hem treballat, sense pauses, per tal de bastir un projecte renovat amb un equip renovat. Un nou equip format per gent nascuda a Vilanova i la Geltrú que estima i es preocupa per la seva ciutat i amb gent que hi ha vingut a viure i n’ha fet la seva ciutat, la seva llar i que se l’estima tan com qualsevol altre vilanoví o vilanovina.

És un nou equip format per gent preocupada per la seva ciutat, disposada a treballar per fer front als reptes de futur, implicada en servir els ciutadans… que combina il•lusió, honestedat, experiència i ganes de treballar i unida amb el millor ciment: passió per Vilanova i la Geltrú i la seva gent.

Per això, ho hem fet tot comptant amb la gent de Vilanova i la Geltrú. Vam començar treballant amb les entitats i amb els ciutadans i ciutadanes, escoltant, dialogant, i atenent als problemes que tenen la ciutat i la seva gent. És així, des de baix, parlant i confiant en la gent com hem format el nostre punt de vista sobre com està la ciutat, què li falta, i què cal fer. I en base a això hem anat realitzant la nostra acció política, des de l’oposició però amb la responsabilitat i la seriositat que correspon a un partit de govern, cada vegada més intensament, fins a aquests dies finals de campanya, en què expliquem les nostres propostes pel canvi de rumb que Vilanova necessita.

Presentem un programa fet amb la gent, amb gent d’orígens i idees molt diverses però que comparteixen amb tots nosaltres la mateixa preocupació i la mateixa passió per la nostra ciutat. Després d’escoltar-los, d’acollir les seves idees, de traçar projectes conjuntament i d’expressar-les en propostes, hem aconseguit fer un programa de tots i per a tots. Ara, és l’hora de la veritat. Els vilanovins i vilanovines poden triar entre un projecte fet des de baix, amb persones i entitats que coneixen a fons la ciutat i els seus reptes, o seguir amb un govern de continuïtat, amb un govern tripartit amb socis que van cadascú a la seva, que segueixi dictant des dels despatxos què és el que més ens convé, que segueixi posant pegats i buscant subvencions per anar tirant.

És hora de canviar, és hora de tenir un govern fort i unit decidit a canviar les coses realment, per fer realitat una Vilanova amb una activitat econòmica pròpia, competitiva, potent i important. Generadora d’ocupació, generadora de benestar per a les famílies i les persones.

És hora de canviar per tenir una Vilanova amb un reconeixement i una projecció de la seva personalitat. Ningú que s’estimi realment Vilanova i la Geltrú pot acceptar que sigui una ciutat més de l’Àrea metropolitana, ni una ciutat dormitori; sinó que vol una ciutat de Catalunya oberta al món i aportadora de tradició, cultura i innovació.

És hora de canviar per una Vilanova i la Geltrú amb un ajuntament ben gestionat, sanejat i al servei de tots els ciutadans, que aprofiti al màxim els seus recursos, que acompanyi els emprenedors i emprenedores per facilitar la creació d’empreses, i que doni suport als ciutadans i ciutadanes que necessiten un cop de mà per trobar feina, per trobar casa, per trobar uns serveis municipals atents i eficaços.

Per tots aquests motius, cal un canvi, un canvi real.. Un canvi és un punt d’inflexió, no és un procés dilatat en el temps sense objectius clars ni terminis. Des de CiU volem portar un canvi de rumb a Vilanova i la Geltrú, que ens permeti tornar a ser pròspers i capdavanters, tenir un Ajuntament que funcioni, una ciutat justa, responsable i solidària, que prefereixi l’esforç i el treball a la sobreprotecció, que escolti totes les opinions, i que posi per endavant la col•laboració i el diàleg com a ingredients bàsics per fer política

I per això, l’equip de Convergència i Unió, des dels simpatitzants i militants de base fins als membres de la llista, tots, hem realitzat una campanya en positiu, una campanya d’idees, de propostes i de projectes. Una campanya en què hem recorregut els carrers i els barris, en què hem presentat als ciutadans la nostra llista i el nostre programa, i en que els ciutadans ens han transmès les seves preocupacions i els seus punts de vista. Hem fet una campanya neta, sense joc brut ni cortines de fum. Una campanya per Vilanova, parlant de Vilanova, estimant Vilanova.

És l’hora de la veritat, l’hora de les eleccions. Tenim el millor equip i el millor programa i tenim l’energia i la il•lusió que aporta treballar per un canvi a Vilanova. Un canvi en les polítiques, en els valors, i en l’estil de fer política, per fer realitat la Vilanova que volem, la que tots volem. La Vilanova i la Geltrú que sap on va, pròspera, viva, amb identitat, i amb uns serveis públics que funcionen. El canvi és possible, només cal que us hi sumeu. Ara és l’hora, vilanovins i vilanovines, de votar pel canvi.

Share