El màxim de complicitats per a fer una ciutat d’oportunitats

El grup municipal de Convergència i Unió busca complicitats amb l’actual govern de la Generalitat per potenciar Vilanova i la Geltrú.

Aquest dilluns al matí, el Director General de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, ha estat a la capital del Garraf, convocat per l’alcaldable Neus Lloveras, per conèixer en primera persona el projecte de la formació de cara a les eleccions municipals i, concretament, el clúster nàutic.

Lloveras ha explicat que el projecte de CiU es basa en aconseguir crear sinèrgies entre els diferents agents econòmics de Vilanova i la Geltrú, per fer de la ciutat un pol d’oportunitats que ha de generar riquesa i benestar per a tots els vilanovins i vilanovines. Per aquest motiu, cadascún dels agents i entitats socials, culturals, esportius i econòmics poden ser molt bons actius del municipi.

En aquest sentit, l’alcaldable ha apuntat que també és important trencar la relació distant que ha existit fins avui amb Ports de la Generalitat. Cal potenciar una relació molt més proactiva en benefici de totes les parts.

Durant el matí, Font i Lloveras han visitat el Club Nàutic de Vilanova, el Museu del Ferrocarril i el Museu del Mar per reunir-se amb les juntes de cada entitat. Les reunions han servit per escoltar i saber les necessitats i potencialitats de cada un per aconseguir crear més complicitats entre agents vilanovins i la Generalitat.

Share