El compliment dels nostres compromisos, publicat

Des de fa uns dies hem fet pública una nova eina al web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, www.vilanova.cat, que permet a la ciutadania fer seguiment del compliment del Pla d’Actuació Municipal 2011-2015 (PAM). Es tracta d’una eina dinàmica que ampliarà progressivament la informació sobre les 500 accions plantejades a principis de mandat.

Seguiment del PAM a InternetPer què aquest nou espai al web municipal? A principis de mandat des del govern varem adquirir uns compromisos amb tots els vilanovins i les vilanovines, dels quals volem donar resposta. Alhora, és una nova invitació a participar en l’acció de govern de la ciutat.

Ja vam voler implicar la ciutadania en el PAM des del començament, quan varem promoure per primera vegada un procés participatiu sobre quines havien de ser les accions de govern prioritàries. Ara volem fer-ne retorn i convidar a fer-hi comentaris i aportacions.

Us animo doncs a entrar en aquest nou espai de www.vilanova.cat, que és senyal d’una administració que s’esforça per ser més transparent i més propera, que ha assolit un elevat compliment d’indicadors de transparència i que continua treballant per incrementar-los. Un espai que és un primer pas vers el futur portal de govern obert de Vilanova i la Geltrú, indici d’una administració que vol ser més eficient, més participativa i més democràtica.

FacebookTwitterWhatsAppLinkedInTumblrBufferBlogger PostWordPressPrintEmailComparteix-lo!