Eixos bàsics per a formar el proper govern municipal

Des del Grup Municipal de Convergència i Unió volem expressar el més sincer agraïment a les més de set mil persones que el passat diumenge 22 de maig van dipositar en nosaltres la seva confiança en les Eleccions Municipals a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i que ens ha situat com la força política més votada a la ciutat.

És per aquest motiu que ens creiem en el deure i l’obligació d’explicar, de manera oberta i transparent, quina és la voluntat de la candidata Neus Lloveras i tot el seu equip a l’hora de gestionar els vots obtinguts per a formar el proper govern municipal.

Convergència i Unió de Vilanova i la Geltrú manifesta que:

–       CiU té com a principi bàsic posar, en tot moment, l’interès general de Vilanova i la Geltrú per davant  dels interessos partidistes.

–       Com a força més votada en els comicis municipals, entenem que CiU ha de tenir la iniciativa i la responsabilitat de formar el nou govern municipal.

–       La voluntat de l’alcaldable Neus Lloveras és que CiU lideri el govern municipal, amb la mà estesa a totes les altres forces polítiques per arribar al màxim d’acords que facin possible una legislatura estable i constructiva en favor del benestar i la prosperitat de tots els vilanovins i vilanovines.

–       L’alcaldable Neus Lloveras s’ha posat en contacte amb tots els caps de llista dels partits que han tret representació en les eleccions del passat diumenge, per entrevistar-se i parlar de la governabilitat de la ciutat.

–       Pel que fa a grans eixos polítics, les prioritats de CiU per a Vilanova i la Geltrú passen per dinamitzar l’economia local, millorar la gestió municipal i potenciar la identitat i capitalitat de la ciutat.

–       Per a fer realitat aquests eixos programàtics, és imprescindible una gestió municipal basada en la transparència i la participació.

Share