Compromís amb els municipis de Catalunya

L’alcaldable, Neus Lloveras, presenta un dels deu compromisos, basats en la cohesió social, la transparència i en mirar el futur en positiu.

Lloveras ha estat la candidata de Convergència i Unió en parlar de la societat civil com a motor de progrés i de cohesió social i identitària de Catalunya. L’acte s’ha celebrat dijous al migdia a la seu central de la formació a Barcelona. Durant la roda de premsa amb els mitjans de comunicació, Neus Lloveras ha explicat que el teixit associatiu, cultural i social del nostre país són l’ànima de la cultura i de la identitat catalanes.

A més, l’alcaldable ha exposat que CiU és una força política que creu en el teixit associatiu de Catalunya, perquè si els ajuntaments són les administracions més properes a la ciutadania, aquestes entitats desenvolupen un rol essencial en la cohesió i integració social de les persones.

L’acte ha estat presentat per Lluis Corominas i Benet Maimí, directors de la campanya municipal de Convergència i Unió, que han donat a conèixer el decàleg amb els deu compromisos de CiU amb el món municipal. Aquests compromisos estan enllaçats pel lema de campanya “Pensem en positiu”, i els han verbalitzat Neus Lloveras conjuntament amb 9 candidats més de la federació:

1. Saber que les coses sempre es poden fer millor

2. Creure en el país i les seves oportunitats

3. Treballar dur cada dia

4. Confiar en la gent

5. Creure que la societat civil és motor de progrés i de cohesió social i identitària

6. Estimar la teva terra

7. Mirar el futur en positiu

8. Tenir més de 10.000 persones al servei del país

9. Tenir una força política forta, cohesionada i al servei de tothom

10. Saber que el nostre país s’aixecarà gràcies a tots i cada un dels seus pobles i ciutats

Maimí ha explicat que en el marc de la Festa de CiU, que tindrà lloc el proper diumenge 3 d’abril, “es farà una fotografia de grup amb tots els candidats, just abans de l’inici de l’acte polític, on intervindran Xavier Trias, Josep A. Duran i Lleida i el President de la Generalitat, Artur Mas.” El co-director de campanya ha recordat que s’espera aplegar al Parc de la Ciutadella unes 4.000 persones, i que durant la festa hi haurà diverses activitats lúdiques.

Share