CiU Vilanova treballarà per crear la Casa de la Festa per promoure la cultura tradicional i popular de la ciutat

Marijó Riba: “Seguirem treballant per tenir una programació estable i de qualitat i consolidar un auditori que ha nascut en aquesta legislatura”

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Marijó Riba, Regidora de Cultura, han presentat aquest matí les seves propostes en matèria de cultura. L’alcaldessa Neus Lloveras ha ressaltat que en 4 anys ha crescut en un 29% els assistents als espectacles i esdeveniments culturals de la ciutat. La regidora Riba ha explicat que seguiran treballant per tenir una programació estable i de qualitat, alhora que treballaran per tirar endavant la Casa de la Festa. Un projecte en el qual ja han arribat a un acord amb la Fundació Privada Sant Antoni, la comissió cívica de la Festa i ells mateixos, que tindrà cabuda a l’Església dels Josepets.

IMG_5190

Marijó Riba ha deixat clar que “és una obligació de l’Ajuntament oferir als 66.000 habitants de Vilanova i la Geltrú una oferta cultural de qualitat”. Sense oblidar, en cap cas, el treball que s’ha de fer amb les biblioteques i les escoles de música i arts, entre d’altres.

A l’espai del Far, que s’ha impulsat en aquesta legislatura, ha recordat la regidora que cal seguir consolidant-lo com a punt d’informació, de recuperació del patrimoni i de promoció de la ciutat. Riba ha destacat el paper clau de la cultura en el posicionament de Vilanova i la Geltrú.

També ha dit que caldrà reprendre la idea de tirar endavant publicacions municipals i el treball de l’explicació de la història de la ciutat per tal de tenir-la actualitzada. Una feina que ha qualificat “d’imprescindible”.

A més, a nivell més global, la regidora ha mostrat la voluntat del seu equip de “coordinar polítiques de cultura en l’àmbit del Penedès” per tal d’economitzar els recursos, alhora que per generar sinergies positives per a tots els municipis del territori.

Share