CiU i Reagrupament aniran plegats a les eleccions municipals

Les dues formacions catalanistes acorden anar de forma conjunta als comicis del proper 22 de maig a Vilanova i la Geltrú. La signatura del document s’ha fet aquesta tarda davant el monument a Francesc Macià.

Signatura de l'acord davant el monument a Francesc Macià

Signatura de l'acord davant el monument a Francesc Macià

El Grup Municipal de Convergència i Unió i la formació Reagrupament de Vilanova i la Geltrú han manifestat la seva voluntat per tal de concórrer de forma conjunta als comicis electorals del proper 22 de maig a la capital del Garraf. La voluntat dels dos partits és unir esforços donada la coincidència en gran part dels seus ideals i objectius.Convergència i Unió i Reagrupament defensen la regeneració democràtica a la ciutat, la defensa dels senyals identitaris catalans, la gestió transparent de l’Ajuntament i les entitats i empreses públiques, la millora de la gestió municipal, la promoció econòmica de Vilanova i la Geltrú, així com potenciar tots els barris a través de regidors que els representi.

Ambdues formacions s’han compromés a desenvolupar el programa electoral amb el que han acordat presentar-se conjuntament a les eleccions municipals. Pel que a la llista electoral, Reagrupament disposarà del tretzè lloc. La persona que l’ocupi serà un actiu en les funcions municipals de CiU.

Amb aquest acord, l’alcaldable, Neus Lloveras, ha manifestat la importància de sumar esforços per aconseguir una Vilanova i la Geltrú millor pel màxim de ciutadans i ciutadanes que actualment estan patint la mala situació econòmica i la falta de rumb de la ciutat.

Share