Artur Mas dóna suport a l’alcaldable Neus Lloveras

Lloveras afirma que “és l’hora de triar entre la continuïtat o el canvi” i “les nostres eines són  el millor equip i el millor programa però també uns valors com són la proximitat, l’eficàcia i el servei als ciutadans”.

Artur Mas, President de la Generalitat i President de CiU, ha estat aquest dilluns a Vilanova i la Geltrú per donar suport a l’alcaldable Neus Lloveras durant la campanya a les Eleccions Municipals. En el seu parlament, Mas ha instat als diputats catalans de PSC i PP a fer un vot a favor de Catalunya en la moció que aquest dimarts es debatrà al Congrés dels Diputats i que reclama el pagament del fons de competitivitat. Mas ha fet aquestes declaracions davant de 500 persones quwe omplien de gom a gom el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.

Mas ha remarcat que “els que han deixat la gran patata calenta i ara critiquen que algú altre ho intenti arreglar, són els mateixos que des de Madrid ens diuen que hem de reduir més i que no ens paguen el que ens deuen”. “Ja n’hi ha de prou de criticar el que hem de fer aquí, el que han de fer és defensar els interessos de Catalunya allà” ha afegit.

Mas ha recordat que “un dels primers llocs on es va provar el Tripartit va ser a Vilanova, és una formula que ha quedat esbandida a Catalunya i demanaria als vilanovins que facin el mateix i donin pas a una altra formula”. “Espero que els aires de canvi que han bufat a Catalunya, bufin també amb força el 22 de maig a Vilanova i la Geltrú” ha conclòs.

Per la seva banda, Neus Lloveras, candidata de CiU a Vilanova i la Geltrú, ha afirmat que “és l’hora de triar entre la continuïtat o el canvi” i “les nostres eines són  el millor equip i el millor programa però també uns valors com són la proximitat, l’eficàcia i el servei als ciutadans”. Lloveras ha lamentat que el tripartit de Vilanova, aquesta campanya, “està utilitzant unes maneres de fer que no porten enlloc i desvia els temes cap a la Generalitat com si no en tinguéssim a Vilanova”. “Això demostra que està desgastat” ha reblat.

La candidata de CiU ha advocat per “unir tots els actius de la ciutat com la UPC, la gastronomia i el port per a la reactivació econòmica” i ha apostat per un turisme de qualitat. “No se’ns pot escapar cap oportunitat a la ciutat que generi ocupació” ha conclòs.

Share