Lloveras busca la complicitat de Foment del Treball per a potenciar Vilanova

L’alcaldable de Convergència i Unió per Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha mantingut una reunió amb el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, a la seu de Via Laietana de Barcelona per tractar sobre el projecte de futur de la ciutat si és elegida alcaldessa.

La reunió s’emmarca dins del programa de CiU de donar a conèixer Vilanova i la Geltrú més enllà de les fronteres locals, per comptar amb la col·laboració i el suport de grans empreses perquè apostin pel municipi.

Lloveras ha explicat al responsable de Foment de la necessitat urgent de crear oportunitats que ha de posicionar la ciutat en el mapa nacional i internacional, i ha de crear nous llocs de treball per al màxim de vilanovins i vilanovines. Segons la cap de llista, Vilanova i la Geltrú necessita de motors econòmics potents que generin noves oportunitats. Ha matisat que el model futur ha de passar per ser una ciutat viva i amb activitat econòmica pròpia. La tendència dels darrers dotze anys del govern tripartit ha provocat un retrocés econòmic important que s’ha agreujat amb l’actual situació de crisi. Per això, si Lloveras governa vincularà tres regidories a l’economia, concretament les d’ensenyament i ocupació, comerç i promoció econòmica.

El president de Foment ha valorat postiviament el projecte de l’alcaldable i ha mostrat el seu recolzament perquè Vilanova i la Geltrú torni a ser un motor econòmic com el que era fa anys enrere. Gay de Montellà ha mostrat preocupació  per l’alt índex d’atur que hi ha a la capital del Garraf i que supera a la mitjana catalana, i ha manifestat que ara és necessari buscar vies per millorar el municipi, com la revisió del pla especial del port. També ha demanat que el proper govern municipal no pot perdre més oportunitats ja que la situació actual no ho permet. Gay de Montellà ha donat tot el suport de Foment del Treball perquè Vilanova i la Geltrú surti de la crisi el més aviat possible i de la millor manera.

En la reunió, el president de Foment ha volgut recordar la seva vinculació amb Vilanova i la Geltrú, ja que es descendent de qui va ser diputat, senador i emprenedor Josep Ferrer i Vidal. A més, Joaquim Gay de Montellà és president de les Bodegues Torre del Veguer, situades al terme municipal de Sant Pere de Ribes. Lloveras ha volgut així crear  complicitats amb un empresari que ha generat molts llocs de treball. Per l’alcaldable i pel candidat a regidor de Promoció Econòmica del consistori vilanoví, Gerard Figueras, aquest tipus de trobades amb el món empresarial català ha de ser un eix important a l’hora de governar per buscar inversions per a la ciutat.

Share