100 dies pel canvi a Vilanova i la Geltrú

La candidata a l’alcaldia, Neus Lloveras, proposa una ciutat fàcil, d’oportunitats i benestant per a tothom. El grup municipal de Convergència i Unió ha celebrat una assemblea oberta de militants i simpatitzants aquest dissabte al migdia per presentar les línies bàsiques del projecte.

Com a eixos principals hi ha l’economia local, la creació d’un projecte de ciutat i el benestar de tots els vilanovins i les vilanovines. La voluntat i l’esforç de Neus Lloveras i el seu equip serà en crear una ciutat d’oportunitats. Els punts a destacar de l’exposició de Lloveras són:

 

– Crear un ajuntament eficaç, transparent i àgil.

– Millorar i potenciar l’economia local amb recolzament a les PIMES i reduir l’atur creant ocupació.

– Recolzament a les iniciatives econòmiques i culturals d’entitats i col·lectius privats.

– Millorar el benestar de les persones i famílies amb menys recursos.

– Aconseguir una ciutat més segura.

– Defensar la construcció del nou hospital i dels serveis sanitaris.

– Potenciar el patrimoni local com a element dinamitzador de l’economia local.

– Treballar per aconseguir una mobilitat en el nucli urbà més fàcil i eficaç.

– Aconseguir una gestió esportiva millor que faciliti el desenvolupament de l’esport dels clubs esportius i demés entitats.

 

Segons la candidata Neus Lloveras, els últims dos anys han estat de molta feina que hem anat compaginant amb els respectius treballs de cada un de nosaltes. Us puc assegurar que ha valgut la pena perquè ara podem afrontar els últims 100 dies fins les eleccions amb tranquilitat. Hem estat al carrer, hem escoltat, hem participat i ens hem comunicat.

Lloveras també ha dit que la manera de fer política de CiU i de veure la ciutat és totalment diferent a l’actual alcalde i el PSC. Entenc la política com un mitjà i no com una finalitat. Mentre tenim ara un alcalde que utilitza Vilanova i la Geltrú com a trampolí per a fer el salt a la gran política, per l’equip de Convergència i Unió de Vilanova i la Geltrú, i molt especialment per a mi, la política és un mitjà per aconseguir allò que realment m’inspira: treballar perquè a Vilanova i la Geltrú es visqui millor. Per tant, aquí ja tenim una gran diferència, dos grups municipals molt diferents, i això ho demostra el fet que CiU hagi confiat en una persona com jo, provinent del món empresarial i molt poc vinculada a l’aparell polític, per tirar endavant aquest projecte.

La segona diferència està en la manera de veure la ciutat. Mentre el govern tripartit s’ha limitat a fer tot allò que li garanteixi continuar governant, és a dir accions per garantir vots, i l’última cosa ha estat ara rebaixar les tarifes de la zona blava quan nosaltres ho hem portat moltes vegades al ple com a moció; doncs bé, per a Convergència i Unió l’objectiu és millorar el benestar de tots els vilanovins i les vilanovines. Tot això ens ha portat a una ciutat sense recursos i sense projecte. Podem dir que s’han fet coses, s’han arreglat carrers, tenim alguns equipaments més, però, hem millorat el nostre benestar? Jo afirmo que no! Som una de les ciutats catalanes amb més índex d’atur i la ciutat no té projecte.

Podeu consultar la presentació aquí: www.slideshare.net/neuslloveras

Share